Stübben staat bekend om kwaliteit, vakmanschap en hun betrokkenheid bij de paardensport. De zadels hebben een lange levensduur en geven een ruiter alles wat hij of zij nodig heeft. Er wordt veel aandacht geschonken aan de afwerking en het gebruiksgemak. Close contact is dan ook een begrip bij Stübben. Als de ruiter meer contact heeft met zijn paard, is het makkelijker om zijn hulpen verfijnd door te geven aan zijn paard, daardoor worden topprestaties behaald. Naast de vele mogelijkheden bij Stübben voor zowel ruiter als paard zijn ook de cosmetische opties eindeloos.

Stübben werkt standaard met zeven verschillende boom breedtes, daarnaast werken ze sinds kort samen met TreeClix. Door gebruik te maken van het TreeClix systeem zijn de zadels nog nauwkeuriger aan te meten en blijven daardoor ook zeer goed aanpasbaar.

Stubben biedt een scala aan zadels voor verschillende disciplines, zoals pony zadels, dressuurzadels, springen, veelzijdigheid en meer. Deze zadels zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende disciplines.

Alle modellen zijn op aanvraag te testen en leverbaar. Voor meer informatie kijk op www.stuebben.com